Suppletie en geneesmiddelen

Suppletie en geneesmiddelen

Uit onderzoek naar aanleiding van uw klachten volgt ons advies. Dat kan zeer veelzijdig zijn. Voeding leefstijl en beweging hebben alle invloed op uw gezondheid. Soms adviseren wij onze cliënten over mogelijke gevolgen van eten en drinken en de aanpassingen die er in zouden kunnen worden aangebracht. Vanuit onze kennis op het vlak van orthomoleculaire therapie, homeopathie en aanverwante geven wij een integraal advies. Afhankelijk van de mate van verstoring of de klachten gaat dat in fases, zodat u dat ook kunt volhouden en in uw leven inpassen.

Aangezien veel essentiële stoffen tegenwoordig niet of onvoldoende in de voeding aanwezig zijn kan het zeer waardevol zijn om deze in te nemen via suppletie met kwaliteitsproducten. Soms zijn er klachten die een specifieke ondersteuning vergen voor het lichaam. In de Homeotheek verkopen wij een zeer gevarieerd assortiment aan homeopathische, fytotherapeutische en orthomoleculaire geneesmiddelen en meer. U krijgt daarbij een advies voor gebruik.

Wij werken uitsluitend met natuurgeneesmiddelen van topkwaliteit. Sommige laten wij zelf produceren op basis van onze eigen receptuur, zodat wij altijd het meest optimale kunnen aanbevelen in uw situatie.

      echinaceapurpurea         calendulaOrthomoleculair         Symphytum-officinale          arnica