Praktische zaken

Op deze pagina vindt u informatie over een aantal praktische zaken.

Zo krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden die wij bieden en de voorwaarden die daarbij gelden. Hieronder staan onze tarieven sinds 1 januari 2021 voor de meest voorkomende behandelingen. Welk soort afspraak gewenst of aan te bevelen is, bepalen wij in overleg met u. Het tarief hangt met name af van de duur van het consult en/of gebruikte instrumenten.

Soort consult/behandeling Tijdsduur Tarief
1Consult, anamnese, iriscopie, kinesiologie 1 uur 75,00
Vervolg consult ½ uur 48,00
Behandeling Acupunctuur ½ uur 48,00
Botdichtheidsmeting en advies ½ uur 65,00
Behandeling en onderzoek SCIO/Eductor 2 uur 165,00
Behandeling 3D Fotonentherapie 1 uur 75,00
Levend Bloed Analyse 1 uur 75,00
Miniscan 1 uur         80,00

Consulten

Consulten vinden uitsluitend plaats op afspraak. Neem contact op of kom langs om een afspraak te maken.

Annuleren

Heeft u een afspraak en bent u verhinderd? Jammer, maar dat is soms onvermijdelijk. U kunt bij ons 48 uur voorafgaand aan uw afspraak kosteloos annuleren. Daardoor kunnen wij iemand anders in uw plaats helpen. Laat u ons pas later weten dat u verhinderd bent, dan brengen wij u het consulttarief in rekening.

Bereikbaarheid

De praktijk is gevestigd in het centrum van Goes, op 50 meter van de Grote Markt. U vindt ons pand op de hoek van de Sint Adriaanstraat en de Stalstraat. Klik hier om de locatie en de plattegrond van de stad te bekijken of uw route te plannen.

Bestellingen doen

U kunt uw supplementen en geneesmiddelen ook laten thuisbezorgen. Heeft u dus geen tijd? Bestel via onze webwinkel of stuur een mailbericht en wij zorgen dezelfde dag voor verzending. Inspreken van uw bestelling op de voicemail kan ook. Vóór 15.00 uur besteld is op werkdagen morgen in huis. Vanaf € 50,– gratis verzenden. Bovendien profiteert u van de vaste klanten korting.

Parkeren

U kunt parkeren op de diverse parkeerterreinen in de stad, maar het meest praktisch is om te kiezen voor de parkeergarage Centrum. U bent dan op loopafstand van onze praktijk en het grote voordeel is dat u achteraf kunt betalen. Belparkeren is in Goes ook mogelijk, zodat u achteraf kunt betalen via een app op uw smartphone. Zo kunt u ontspannen uw afspraak en een eventuele boodschap in de stad afhandelen.

Zorgverzekering

Afhankelijk van uw zorgverzekering komen de meeste van de consulten door Bram in aanmerking voor vergoeding.  U moet dan wel een aanvullende polis hebben. In het overzicht dat zich opent als u hier klikt vindt u enige informatie. Voor meer informatie over uw persoonlijke situatie kunt u eventueel navraag doen bij uw zorgverzekeraar. Noemt u dan de onderstaande registratie- en lidnummers, zodat men correcte toetsing kan doen.

Bram de Wolf is geregistreerd bij de volgende beroepsorganisaties:

VBAG Vektis RBCZ* MBOG KAB**
2131000 90036287
(Zorgverl.)
90001206
(Praktijk)
911879R 1223TL
Vektis

* RBCZ heeft de TCZ als specialistische afdeling voor de behandeling van klacht- en tuchtzaken. Alle consulten uitgezonderd orthomoleculaire therapie valt binnen hun aandachtsgebied.
**Beroepsvereniging MBOG geldt uitsluitend voor consulten van orthomoleculaire therapie. Deze beroepsvereniging werkt samen met de KAB als organisatie voor behandeling van klacht- en tuchtrecht.

Wij doen ons werk met liefde en inzet. Uiteraard streven wij naar tevredenheid over onze aanpak. Soms kunnen er vragen zijn of situaties die u een gevoel van onvrede geven. Ook wij zijn tenslotte mensen. En perfectie is iets om na te streven, maar kan nooit in alle gevallen worden bereikt. Wij bespreken het graag met u als er zaken zijn die u anders had gewild. Komen we er niet uit, dan zijn er dus onafhankelijke instanties die mee kunnen kijken en uw vraag in behandeling kunnen nemen als wij er samen niet uitkomen.

Privacyverklaring
Wij hanteren een privacy- en cookiebeleid dat voldoet aan de nieuwste vereisten van de EU-wetgeving omtrent de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die sinds 25 mei 2018 van toepassing is.
De essentiële punten:
1. We leggen alleen vast wat echt nodig is om u van dienst te zijn;
2. Wij bewaren uw gegevens veilig en alleen zolang dat nodig is;
3. We gebruiken uw gegevens eerlijk en rechtmatig om uw ervaring als cliënt te verbeteren;
4. U kunt zelf bepalen op welke manier en wanneer u van ons hoort, door wel of geen nieuwsbriefabonnement te kiezen;
5. Wij verkopen nooit iets van uw persoonlijke gegevens die worden verstrekt.

Dit beleid van tijd tot tijd kan veranderen op basis van wetgeving, controleer het regelmatig als u vinger aan de pols wilt houden. Klik hier om het actuele privacybeleid te bekijken.