Praktische informatie

Hieronder vindt u informatie over een aantal praktische zaken.

U vindt onze tarieven per 1 januari 2024 voor de meest voorkomende behandelingen. Welk soort afspraak gewenst of aan te bevelen is, bepalen wij in overleg met u. Het tarief hangt samen met de duur van het consult en/of gebruikte apparatuur.
Soort consult/behandelingTijdsduurTarief
1e Consult met anamnese en advies1 uur82,50
Vervolg consult½ uur50,00
Behandeling en onderzoek SCIO/Eductor2 uur179,00
Behandeling 3D Fotonen- lasertherapie1 uur82,50
Levend Bloed Analyse1 uur82,50
Miniscan1 uur82,50
Botdichtheidsmeting en advies3/4 uur70,00

 

Consulten
Consulten vinden uitsluitend plaats op afspraak. Neem contact op of kom langs om een afspraak te maken.

Er is heel veel vraag naar onze dienstverlening. De beschikbare tijd is echter beperkt, daarom nemen wij geen nieuwe cliënten aan zodat wij onze bestaande cliënten kunnen helpen. Deze stop zal naar wij verwachten zeker duren tot januari 2024.

Annuleren

Heeft u een afspraak en bent u verhinderd? Jammer, maar dat is soms onvermijdelijk. U kunt bij ons 48 uur voorafgaand aan uw afspraak kosteloos annuleren. Daardoor kunnen wij iemand anders in uw plaats helpen. Laat u ons pas later weten dat u verhinderd bent, dan brengen wij u het consulttarief in rekening.

Bereikbaarheid

De praktijk is gevestigd in het centrum van Goes, op 50 meter van de Grote Markt. U vindt ons pand op de hoek van de Sint Adriaanstraat en de Stalstraat. Klik hier om de locatie en de plattegrond van de stad te bekijken of uw route te plannen.

Bestellingen doen

U kunt uw supplementen en geneesmiddelen ook laten thuisbezorgen. Heeft u dus geen tijd of gelegenheid? Bestel via onze webwinkel of stuur een mailbericht en wij zorgen dezelfde dag voor verzending. Inspreken van uw bestelling op de voicemail kan ook. Vóór 15.00 uur besteld is op werkdagen morgen in huis. Vanaf € 50,– gratis verzenden. Bovendien profiteert u van de vaste klanten korting.

Parkeren

U kunt parkeren op de diverse parkeerterreinen in de stad, zoals Koepoort of Oostwal. Veel mensen vinden het praktisch om te kiezen voor de parkeergarage Centrum. U bent dan op loopafstand van onze praktijk en u kunt achteraf betalen. Belparkeren is ook in heel Goes mogelijk. Ook dan kunt u achteraf betalen via een app op uw smartphone. Zo kunt u ontspannen uw afspraak en een eventuele boodschap in de stad afhandelen.

Zorgverzekering
Consulten komen niet in aanmerking voor vergoeding. 

Bram de Wolf is geregistreerd bij de volgende beroepsorganisaties:

VBAGVektisRBCZ*MBOG
2131000Zorgverlener
en Praktijk registratie
911879R1223TL
Vektis

 

Klachtenregeling
* RBCZ heeft de TCZ als specialistische afdeling voor de behandeling van klacht- en tuchtzaken. Alle consulten vallen binnen hun aandachtsgebied. 
Wij doen ons werk met liefde en inzet. Uiteraard streven wij naar tevredenheid over onze aanpak. Soms kunnen er vragen zijn of situaties die u een gevoel van onvrede geven. Ook wij zijn tenslotte mensen. En perfectie is iets om na te streven, maar kan nooit in alle gevallen worden bereikt. Wij bespreken het graag met u als er zaken zijn die u anders had gewild. Komen wij er samen niet uit dan kunt u een beroep doen op de klachtenprocedure van de beroepsvereniging. Onder deze link vind u de volledige VBAG informatiefolder over de klachtenprocedure.

 

Privacyverklaring
Wij hanteren een privacy- en cookiebeleid dat voldoet aan de nieuwste vereisten van de EU-wetgeving omtrent de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die sinds 25 mei 2018 van toepassing is.
De essentiële punten:
1. We leggen alleen vast wat echt nodig is om u van dienst te zijn;
2. Wij bewaren uw gegevens veilig en alleen zolang dat nodig is;
3. We gebruiken uw gegevens eerlijk en rechtmatig om uw ervaring als cliënt te verbeteren;
4. U kunt zelf bepalen op welke manier en wanneer u van ons hoort, door wel of geen nieuwsbriefabonnement te kiezen;
5. Wij verkopen nooit iets van uw persoonlijke gegevens die worden verstrekt.

 

Dit beleid van tijd tot tijd kan veranderen op basis van wetgeving, controleer het regelmatig als u vinger aan de pols wilt houden. Klik hier om het actuele privacybeleid te bekijken.

 

Al deze kennis en deskundigheid bundelen wij samen om u op zoveel mogelijk vlakken de juiste hulp en ondersteuning te bieden. Bovendien zijn wij speciaalzaak in natuurgeneesmiddelen.

Wij zijn er voor jong en voor oud, voor hem en voor haar, voor jullie en voor u. Wij zijn er klaar voor! U ook? Wees welkom.

Bij de praktijk, waar Bram de therapeut is, vindt u ook onze winkel, waarin met name Jennie, Evelien en Margee natuurgeneesmiddelen, vitamines, mineralen en dergelijke verkopen. Ook via internet kunt u bij ons terecht. Op homeotheek.nl kunt u thuiswinkelen.

Wij helpen u graag,

U kunt ons altijd bereiken via onderstaand formulier, bel of kom een keertje langs in Goes.

  0113 – 220380

  Sint Adriaanstraat 14
  4461 JC  GOES

  Homeotheek v.o.f.

  KvK nr: 58727930
  BTW nr.: NL853156153B01

  Openingstijden praktijk en winkel

  Dinsdag t/m vrijdag
  08.30 uur  – 12.00 uur
  13.00 uur – 17.00 uur

  Afspraak maken en kort consult

  Dinsdag t/m vrijdag
  13.00 uur – 14.00 uur

  Bestellen van geneesmiddelen

  U kunt bestellen via email en webshop