Advies

Advies geven en kennis delen is onderdeel van ons werk.

Soms weet je gewoon niet waar je goed aan doet. Daarom kunt u bij ons terecht om nadere informatie.

Voedingsadvies

Voeding heeft heel veel invloed op de werking van ons lichaam.

Er is van nature verschil tussen mensen. De één verdraagt prima een pittige maaltijd, terwijl een ander er klachten van krijgt. Dat kan ook voor andere voedingsmiddelen gelden.

Vaak wijst een overgevoeligheid of allergie voor bepaalde voeding op verstoring in de oorspronkelijke lichaamsfunctie. Soms is dat op te lossen met aanpassing van de voeding. Wij kunnen u daarin adviseren. Soms is het ondersteunen met extra middelen nodig en dan krijgt u daarover ook advies.

Het Nederlandse menu bevat gemiddeld vrij veel verzurende voeding. Wanneer uw lichaamsweefsel verzuurt en onvoldoende herstelt kan dit zorgen voor allerlei klachten. Ook met het oog daarop kunt u bij ons advies krijgen, zodat u leert hoe uw lichaam werkt en wat het nodig heeft om goed te functioneren.

Supplementen en geneesmiddelen

Uit onderzoek naar aanleiding van uw klachten volgt ons advies. Dat kan zeer veelzijdig zijn. Voeding leefstijl en beweging hebben alle invloed op uw gezondheid. Vaak leggen wij onze cliënten uit wat mogelijke gevolgen zijn leefgewoontes qua eten en drinken. Dan komen we automatisch bij aanpassingen die mogelijk zijn. Vanuit onze kennis op het vlak van orthomoleculaire therapie, homeopathie en aanverwante geven wij een integraal advies. Afhankelijk van de mate van verstoring of de klachten gaat dat in fases, zodat u dat ook kunt volhouden en in uw leven inpassen.

Aangezien veel essentiële stoffen tegenwoordig onvoldoende in de voeding aanwezig zijn kan het heel waardevol zijn om deze via suppletie met kwaliteitsproducten in te nemen. Soms zijn er klachten die een specifieke ondersteuning vergen voor het lichaam. In de Homeotheek verkopen wij een zeer gevarieerd assortiment aan homeopathische, fytotherapeutische en orthomoleculaire geneesmiddelen en meer. U krijgt daarbij een advies voor gebruik.

Wij werken uitsluitend met natuurgeneesmiddelen van hoge kwaliteit.

homeotheek advies

Soms zie je als consument door de bomen het bos niet meer. Dan is het fijn om persoonlijk advies te krijgen en daarmee een leidraad om bij te sturen.

Elke dag is er immers een nieuwe kans om het anders te gaan doen.

 

Wij helpen u graag,

U kunt ons altijd bereiken via onderstaand formulier, bel of kom een keertje langs in Goes.

  0113 – 220380

  Sint Adriaanstraat 14
  4461 JC  GOES

  Homeotheek v.o.f.

  KvK nr: 58727930
  BTW nr.: NL853156153B01

  Openingstijden praktijk en winkel

  Dinsdag t/m vrijdag
  08.30 uur  – 12.00 uur
  13.00 uur – 17.00 uur

  Afspraak maken en kort consult

  Dinsdag t/m vrijdag
  13.00 uur – 14.00 uur

  Bestellen van geneesmiddelen

  U kunt bestellen via email en webshop