Praktische zaken

Op deze pagina vindt u informatie over een aantal praktische zaken.

Zo krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden die wij bieden en de voorwaarden die daarbij gelden. Hieronder staan onze tarieven per 1 januari 2019 voor de meest voorkomende behandelingen.

Soort consult/behandeling Tijdsduur Tarief
1Consult, anamnese en Iriscopie, kinesiologie 1 uur 70,00
Vervolg consult ½ uur 45,00
Behandeling Acupunctuur ½ uur 45,00
Behandeling Acupunctuur 1 uur 70,00
Behandeling en onderzoek SCIO/Eductor 2 uur 155,00
Behandeling 3D Fotonentherapie 1 uur 70,00
Levend Bloed Analyse 1 uur 70,00
Miniscan 1 uur         75,00

Consulten

Consulten vinden uitsluitend plaats op afspraak. Neem contact op of kom langs om een afspraak te maken.

Annuleren

Heeft u een afspraak en bent u verhinderd? Jammer, maar dat is soms onvermijdelijk. U kunt bij ons 48 uur voorafgaand aan uw afspraak kosteloos annuleren. Daardoor kunnen wij iemand anders in uw plaats helpen. Laat u ons pas later weten dat u verhinderd bent, dan brengen wij u het consulttarief in rekening.

Bereikbaarheid

De praktijk is gevestigd in het centrum van Goes, op 50 meter van de Grote Markt. U vindt ons pand op de hoek van de Sint Adriaanstraat en de Stalstraat. Klik hier om de locatie en de plattegrond van de stad te bekijken of uw route te plannen.

Bestellingen doen

U kunt uw supplementen en geneesmiddelen ook laten thuisbezorgen. Heeft u dus geen tijd? Bestel via onze webwinkel of stuur een mailbericht en wij zorgen dezelfde dag voor verzending. Inspreken van uw bestelling op de voicemail kan ook. Vóór 15.00 uur besteld is op werkdagen morgen in huis. Vanaf € 50,– gratis verzenden. Bovendien profiteert u van de vaste klanten korting.

Parkeren

U kunt parkeren op de diverse parkeerterreinen in de stad, maar het meest praktisch is om te kiezen voor de parkeergarage Centrum. U bent dan op loopafstand van onze praktijk en het grote voordeel is dat u achteraf kunt betalen. Belparkeren is in Goes ook mogelijk, zodat u achteraf kunt betalen via een app op uw smartphone. Zo kunt u ontspannen uw afspraak en een eventuele boodschap in de stad afhandelen.

Zorgverzekering

Afhankelijk van uw zorgverzekering komen de meeste van onze consulten in aanmerking voor vergoeding.  U moet dan wel een aanvullende polis hebben. In het overzicht dat zich opent als u hier klikt vindt u enige informatie. Voor meer informatie over uw persoonlijke situatie kunt u eventueel navraag doen bij uw zorgverzekeraar. Noemt u dan de onderstaande nummers, zodat men correcte toetsing kan doen.

Wij zijn geregistreerd bij de volgende beroepsorganisaties:

VBAG Vektis RBCZ MBOG
2131000 90036287
(Zorgverl.)
90001206
(Praktijk)
911879R 1223TL
Vektis

Privacyverklaring
Wij hebben het privacy- en cookiebeleid bijgewerkt om te voldoen aan de nieuwste vereisten van de EU-wetgeving omtrent de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die sinds 25 mei 2018 van toepassing is.
De essentiële punten:
1. We leggen alleen vast wat echt nodig is om u van dienst te zijn;
2. Wij bewaren uw gegevens veilig en alleen zolang dat nodig is;
3. We gebruiken uw gegevens eerlijk en rechtmatig om uw ervaring als cliënt te verbeteren;
4. U kunt zelf bepalen op welke manier en wanneer u van ons hoort, door wel of geen nieuwsbriefabonnement te kiezen;
5. Wij verkopen nooit iets van uw persoonlijke gegevens die worden verstrekt.

Dit beleid van tijd tot tijd kan veranderen op basis van wetgeving, controleer het regelmatig als u vinger aan de pols wilt houden. Klik hier om het actuele privacybeleid te bekijken.